Hoxter ECKA 50/35/45 levá boční otevírání jednosklo

77 488,- Kč s DPH
dodání na dotaz

Kusů:

ECKA 50/35/45 je krbová vložka s rohovým prosklením v levé nebo pravé variantě s čistým designem, robustní konstrukcí a inovativní technikou.

Specifikace

Kód: HOX-H1000259
Výrobce: Hoxter

Popis

ECKA 50/35/45 je krbová vložka s rohovým prosklením v levé nebo pravé variantě s čistým designem, robustní konstrukcí a inovativní technikou.

Komfort čistého skla

Čistota pohledového skla patří při vývoji produktů Hoxter k největším prioritám. Systém vedení spalovacího vzduchu je zkonstruován tak, aby vzduch přiváděný do topeniště proudil kolem pohledového skla. Proud vzduchu tak vytváří dynamickou vzduchovou clonu, která unáší částice sazí a prachu zpět do topeniště.

Snadné ovládání

Topeniště produktů Hoxter jsou natolik těsná, že oheň okamžitě reaguje na sebemenší pohyb ovládací páčky. Vysoká provozní teplota v topeništi nijak neovlivňuje bezpečnost a komfort ovládání. Ovládací prvky jsou konstrukčně navrženy tak, aby se během provozu přirozeně ochlazovaly. Tento efekt je umocněn použitím vhodných materiálů, jako je nerezová ocel. Pozadu přitom nezůstal ani design ovládacích prvků a jednoduchost obsluhy. Vyznačují se čistými tvary a intuitivním ovládáním.

Individuální design

Přejete si světlou nebo tmavou šamotovou vyzdívku? A pokud tmavou, tak v celém svém objemu, nikoli pouze na povrchu! Madlo a páčku ovládání vzduchu můžete mít z nerezové oceli nebo s černou teflonovou povrchovou úpravou. Široké portfolio stavěcích a krycích rámečků včetně rozměrů na objednávku. Přizpůsobte svůj krb originalitě vaší stavby!

důležité dokumenty

ecka50-35-45-cz.pdf


Značka: Hoxter

dále nabízíme

doprava zdarma
na vybrané produkty
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 777 078 054
uživatelská podpora